LA 4.5. KÄÄRIJÄ

It’s Crazy It’s Part2

Syksyllä loppuunmyydyn Euroopan kiertueensa päättänyt Käärijä nähdään ensi keväänä omalla keikalla ainoastaan BÖLE Arena & Clubilla. Tämä on kevään ainoa mahdollisuus nähdä Käärijän energinen kokopitkä show livenä. Konsertti kantaa nimeä It’s Crazy It’s Part2 ja luvassa on räjähtävää energiaa tarjoava tapahtuma, jossa nähdään Käärijän lisäksi yllätysvieraita, kuten Erika Vikman! Konsertti on sallittu kaikenikäisille faneille.

Käärijän keikan päätyttyä bileet jatkuvat myöhään yöhön BÖLE Arena & Clubilla. Liput (alk. 37,90€) takaavat täysi-ikäisille pääsyn keikan lisäksi myös loppuillan jatkoille, jossa DJ ottaa ohjat käsiinsä, ja keikkapaikka muuttuu dynaamiseksi baariksi ja tanssilattiaksi.

Päiväkeikka perheille klo 14

Lauantain 4.5. tapahtumapäivään on nyt lisätty perheille suunnattu päivätapahtuma ennen illan laajempaa showta. Päivätapahtumaan on myynnissä vain permantolippuja. Päivätapahtumassa on luvassa noin 60 min kestoinen konsertti, jossa lavalla nähdään vain pääesiintyjä Käärijä. Illan konsertti on kestoltaan pidempi ja lavalla nähdään Käärijän lisäksi Erika Vikman sekä muita myöhemmin julkaistavia yllätysvierailijoita.

Päivätapahtuman ovet avataan klo 14. Päivätapahtumassa ei ole erillistä anniskelualuetta. Iltatapahtuman lipun ostaneilla on mahdollisuus siirtää lippunsa päivätapahtumaan Lippu.fi:n kautta.

Käärijä – It’s Crazy It’s Part2
Liput alk. 37,90€ Lippu.fi
Saatavilla myös perhelippuja (Aikuinen 37,90€ + alle 15 v. lapsi 25,00€)
Päivätapahtuma: S / Ei anniskelualuetta / Ovet klo 14
Iltatapahtuma: S/K-18 / Rajattu anniskelualue keikan aikana / Ovet klo 18

Keikkainfo päivittyy viikkoa ennen keikkaa.

Osta liput